Glavni Ustvarjalec Ustvarjalec / Alex Lawther

Ustvarjalec / Alex Lawther

  • Ustvarjalec Alex Lawther

img/creator/11/creator-alex-lawther.jpg oglas:

Alex Lawther (rojen 4. maja 1995 v Winchestru v Angliji) je mlad angleški igralec, ki se mu zdi, da gre dobro v svojih kariernih projekcijah. ' neroden in moten najstnik dvomljive nemoralnosti glede umorov, ki ima strašne ojdipovske težave in sovraži telefone in ljudi v pronicljivem induhovit, a temačenoddaja, ki jo je ustvaril Channel 4 in je postala globalna uspešnicaNetflix' .Morda je celo najboljši v tem. On je tudi de facto izvajalec Johna Blakemoreja v predstavi South Downs , ki ga je izvajal na turnejah, na West Endu in na radiu.

Odraščal je v Hampshiru in sodeloval v prestižnem britanskem nacionalnem mladinskem gledališču, vendar ni študiral dramatike v izobraževalnem okolju in je nameraval brati zgodovino na King's College. Potem je le nekako končal v filmu, nagrajenem z oskarjem, in od tam odšel.

oglas:

Za to vlogo je prejel nagrado London Film Critics' Circle. Maggie Smith ga je tudi pohvalila, da je pri 20 letih dosegel tisto, v čemer želi večina igralcev uživati ​​v svojem življenju, kar je verjetno ena najbolj neverjetnih stvari, ki so vam jih povedali. Njegov starejši brat Cameron je filmski producent in že prej sta sodelovala.

filmografija:

  • Zgodbe o duhovih (2018) kot Simon Rifkind
  • Konec jebenega sveta (2017-danes) kot James
  • Howards End (miniserija 2017) kot Tibby
  • Freak Show (2017) kot Billy Bloom
  • Črno ogledalo 'Utihni in pleši' (2016) kot Kenny
  • Igra imitacije (2014) kot mladi Alan Turing

Zanimivi Članki